Hjem » Derfor skal du skifte plastikkasser til papkasser – uanset dit erhverv

Derfor skal du skifte plastikkasser til papkasser – uanset dit erhverv

Verden ændrer sig hele tiden, og det samme gør synet på miljø og klima. I året 2021 kommer der mere og mere fokus på naturen og det klima, som vi i verden skal passe på. Derfor skiftes mange plastikprodukter nu ud med pap og papir for at skåne klimaet og miljøet mest muligt. Især papkasser er blevet populære – du kan læse mere om grunden til dette, og hvorfor du skal skifte fra plastikkasser til papkasser herunder. Vil du læse mere om de smarte papkasser og deres funktioner, så klik her.

Vær med til at skåne miljøet gevaldigt

Den største grund til at du skal skifte fra plastikkasser til papkasser er selvfølgelig, at det skåner miljøet gevaldigt. Plastik er et af de materialer, der forurener mest i hele verden, og derfor er det også enormt vigtigt for klimaet, miljøet og biosystemet, at der bliver sparet på plastikken hvor der kan – og det er lige netop når det kommer til kasser og opbevaring, at der kan blive sparet på plastikken. Uanset hvilket erhverv du er i, om du er butiksdrivende, slagter, vinhandler eller fiskehandler, kan du med sikkerhed finde et stort udvalg af papkasser, der vil matche dine behov til perfektion. Ved at investere i papkasser frem for plastikkasser, giver du også et godt signal til omverdenen om, at du ønsker at være med til at skåne naturen for skadelige og unaturlige stoffer. Der er altså kun fordele ved at skifte fra plastikkasser til papkasser! Det er bare med at få fingrene i en masse papkasser til dit erhverv.

Papkassen er bare smartere

En papkasse kan være mange ting – det kaldes både for en foldekasse, webbox, bølgepapkasse og meget mere. Selvom man måske ikke nødvendigvis skulle tro det, så findes der et hav af forskellige slags papkasser på markedet, så du har altså en masse forskellige at vælge imellem – også selvom du har nogle helt specielle og specifikke behov. Der findes først og fremmest de almindelige standardpapkasser, som er en rektangulær papkasse med låg – og bundklapper. Denne papkasse bruges oftest til opbevaring af diverse ting. I denne form for papkasse kan du for eksempel opbevare frugt eller andre produkter, du bruger i dit erhverv. Udover at der findes forskellige former for papkasser, findes der også papkasser i forskellige materialer. De to mest populære er bølgepap og massivpap. Bølgepap består af to forskellige lag, med en bølgeformet midte, der kaldes for fluting. Denne form for pap er meget stærk og smidig, og kan klare relativt meget modstand. Fordelen ved bølgepap er også, at det har en absorberende og modstandsdygtig effekt, som kan beskytte dine produkter bedst muligt mod skader og meget andet. Der er altså en masse muligheder med de smarte papkasser!

 

admini

Back to top