Hjem » Tøj køb online

Tøj køb online

Er du på jagt efter børnetøj eller babytøj online? Så er du kommet det helt rette sted hen, du kan finde et kæmpe udvalg af babytøj og børnetøj online her her hos littlerecycle.dk, du kan faktisk finde mere end +2000 styles af tøj online lige nu og der kommer mere til dagligt. Der er mange der ikke er trygge ved at købe tøj online, mange er bange for at det ikke passer dem eller tøjet ikke er i den stand som beskrevet, men alt det bøvl behøver du ikke være når du handler tøj online hos littlerecycle.dk du har nemlig altid 14 dages fuld returret fra den dag du modtager din ordre, så du altid er sikret at kunne returnerer din ordre også selvom det er brugt babytøj eller brugt børnetøj som du køber. Vi holder nemlig sælgeres penge indtil dine 14 dages returret er over, så vi altid kan garantere vores køber at når de handler tøj online, kan de sende retur hvis de ikke er tilfredse med sit køb.

Når du køber brugt babytøj eller brugt børnetøj hos littlerecycle.dk, så gør du ikke kun en kæmpe forskel for din pengepung men også for miljøet, en af de helt store miljøsyndere er nemlig produktionen af babytøj og børnetøj. Der bliver ca udledt omkring 15 kilo co2 for hvert kilo tøj der bliver lavet og hvis man ganger det op med hvor meget tøj der bliver lavet hvert år, så er det rigtig meget co2. Det skal vi gøre noget ved hvis vi ønsker at give vores børn og deres børn en god fremtid, du kan tage din tørn ved enten at købe eller sælge brugt babytøj eller brugt børnetøj hos littlerecycle.dk. Så kan du jo med fordel bruge nogle af de penge du tjener på en masse sjove oplevelser med dine børn.

 

Når du køber tøj online hos os, så betaler du altid kun 40 kroner i fragt også selvom du køber fra flere forskellige sælgere på en gang og køber du tøj online for mere end 299 kroner, ja så for du faktisk fragten helt gratis. Hvad kan jeg finde hos littlerecycle.dk? Det er et rigtig god spørgsmål for vi har et bredt udvalg, men du kan altid finde et stort udvalg af brugt babytøj, brugt børnetøj, legetøj og en masse tilbehør til børneværelset. Vi har lige nu mere end +3000 produkter på shoppen og der kommer mere for hver dag, så vi tør næsten godt garantere dig at vi har det du lige står og mangler og at du så kan spare helt op til 70% i forhold til ny pris, det er jo bare skønt!

 

Vi gør en ære i at yde en god service og det kan også ses på vores trustpilot hvor vi har mere end +30 5 stjernede anmeldelser, derfor er du altid garanteret en god handel hos os, ellers skal du blot kontakte os hvis du ønsker at returnere din ordre, vores motto er at alle handlende kunder skal være tilfredse når de handler på littlerecycle.dk!

 

Se hele vores store udvalg af genbrugs babytøj og genbrugs børnetøj her.

admini

Back to top