Hjem » Mindre udledning af CO2 blot med få livsstilsforandringer

Mindre udledning af CO2 blot med få livsstilsforandringer

For mange her i landet, så hænger den sunde livsstil og kampen for mere bæredygtighed sammen. Det kan f.eks. være ved at vælge grøntsager, som er dyrket under bæredygtige vilkår. Det kan også være ved at få rørt sig, imens man samler affald op i byen (en ny, skøn trend). Afventer.dk er til dig, der prøver at kombinere disse to elementer. Den er for dig, der vil forbedre dit liv, imens du også forbedrer andres. Og så er det helt gratis at læse de velformulerede pressemeddelelser på hjemmesiden.

Et liv med mere bæredygtighed

Som forbruger er der selvfølgelig meget, man selv kan køre, når det kommer til at nedsætte ens negative aftryk. Skær dit CO2 aftryk ned ved at købe mere bæredygtige produkter. Selv miljøvenlige produkter afleder selvfølgelig også noget kuldioxid. Dog vil denne mængde være mindre end de fleste konventionelle alternativer. Hvis man alligevel skal foretage et køb, vil det bæredygtige valg derfor resultere i mindre udledning. Hos Afventer.dk finder du svar på mange spørgsmål i forhold til produkter, der stræber efter at være mere bæredygtige. Er du interesseret i bedre bestik og emballage til restaurantens take-away? Det er jo et af de felter, som normalt anses som at skabe en masse ekstraaffald, men der er meget, man kan gøre, og stadigvæk bevare take-away muligheden. Du finder selvfølgelig også masser af viden vedr. skønne ting til privat forbrug. Et af de populære køb er en miljøvenlig drikkedunk. Man får typisk også et bedre produkt og et mere stilfuldt design, hvis man går efter de bedste, grønne mærker på markedet, når det er tid til at shoppe en vanddunk.

Lev med miljøet i omtanke – læs mere hos Afventer.dk

Foretag de valg, der både forbedrer dit liv, og som hjælper miljøets og de børns, som slet ikke er født endnu. Afventer.dk er for alle med høje ambitioner og en vilje om at forandre. Tag på mere bæredygtige ferier, og vælg grønnere varer som f.eks. kosmetik og legetøj. Læs også om sport, motion og meget mere.

 

admini

Back to top