Hjem » Den nye yoga og kunstfestival i Odense:

Den nye yoga og kunstfestival i Odense:

Denne nye begivenhed har været længe undervejs og vi glæder os helt vildt til vi endelig kan byde velkommen til Danmarks første kombinerede yoga og kunstfestival.

 

Vi har valgt en weekend hvor vi ikke fandt at der var andre lignende arrangementer i kalenderen. Og med i valget var også overvejelser om lokation og mulighed for flest mulige hjælpere samt hvilket undervisere der kunne de forskellige datoer vi først havde i spil.

 

Plakater og flyers har været i omløb i de sidste 4 måneder og vi har været super heldige at finde et lokalt trykkeri der med det samme fangede vores vision for vores visuelle materiale og har hjulpet og frem fra vores spæde skitser til et top professionelt produkt. Når festivalen skydes i gang vil vores gæster desuden blive mødt af vejvisende bannere ved alle indfaldsveje der leder til festival området, hvor der ligeledes vil være massere af bannere, plakater og vejvisere til at lede deltagerne rundt på pladsen til de forskellige aktiviteter. Vi har også været utroligt opmærksomme på at vi ville have materialer, print mm. der var bæredygtige og belaster miljøet mindst muligt.

 

Men hvorfor yoga og kunst tænker du måske ? Vi er af den holdning at vi med dette mix rammer et segment der ikke tidligere har været et arrangement til.

 

Vi har haft mulighed for at invitere nogen af de bedste instruktører og undervisere fra både Danmark og udlandet for at sikre en høj kvalitet og stor bredde på programmet.

 

Der vil være etableret en udstilling med 12 forskellig danske og internationale kunstnere fra festivalens start og undervejs vil disse desuden holde workshops hvorefter alle kursisternes værker vil blive udstillet i de dertil opstillede udstillingstelte.

 

Hver aften samles alle til et fælles festmåltid og der vil være skiftende dans, musik og underholdning på det store åbne område i midten af pladsen.

 

Morgenmad og frokost serveres i mindre telte rundt om på pladsens campingområde der er delt ind i farver så det er nemt at finde retur til eget telt ved slutningen af dagen.

 

Alle områder er smagfuldt indrettet med det for øje at bringe ro og balance og sikre alle deltagere en oplevelse der bringer fornyet energi og velvære.

 

I det sydøstlige hjørne af festival pladsen vil der desuden være et stilleområde, hvor man har mulighed for at trække sig hen for at fordybe sig i kortere eller længere tid inden næste punkt på programmet.

 

Vi har valgt at børn og hunde ikke er inviteret med til denne første festival da vi føler at der er alternativer allerede som vil være egnede til familier eller hundeejere.

 

Alle madvarer er økologiske og alt affald vil blive sorteret og så vidt muligt sendt til genanvendelse.

admini

Back to top