Undervisere

Nikolej Foged - Power Yoga, Meditation

har arbejdet med Body-sds siden 2003 og har i mange år undervist på både grund- og videreuddannelsesforløb hos Body-sds, samt i eget regi.

 

Nikolej har en musikalsk og legende tilgang til at arbejde med kroppen, som kombineret med hans mangeårige erfaring giver en fin balance imellem fordybende gentagelser og det spontane. Læs mere her: www.kropskultur.dk/om-os/nikolej-matthias-foged

 

Power yoga

Er dynamisk Hatha yoga med fokus på både centrering, styrke og smidighed og er fantastisk til at rette op på din kropsholdning. Vi træner både led, muskler og sind. Du kommer til at svede og få pulsen op. Men der bliver også tid til fordybelse og afspænding.

 

Organmeditation

Nikolej vil guide dig igennem kroppens indre organer med visualiseringsøvelser og åndedrætsteknikker der renser og afbalancerer hele dit energisystem.

Organøvelserne, som oprindeligt kommer fra taoistisk yoga, har en både beroligende og vitaliserende effekt på både krop og psyke.

 

Alle fra 10 år og op til 60 – 70 år kan deltage, hvis helbredet er godt og sundt.

 

 

Ellen Berring - Qi Gong og Inner Movement

Instruktør i Zhang’s Tai Chi Chuan Yuan Qi Gong og Kinesiologi. Trænet siden 1979 hos Bill Dockens, Master Tung, Irene Engelbrecht, Master Zhang og Marco (The Vlady Stevanovitch way)

 

Inner movement, Qi gong og Tai chi chuan er alle 3 bevægelsesformer, der er udtryk for den kinesiske filosofi om at bevare et godt helbred.

Den er baseret på naturen som vejleder til et afbalanceret liv.

 

Der tales om Qi/Chi/livkraft/energi, som ved hjælp af langsomme bevægelser bringes rundt i kroppen.

Det er ikke let at forklare, hvad Chi er med ord.

 

Efter hver praksis prøver vi ved opmærksomhed på kroppen, at bevidstgøre vor oplevelse.

 

De 3 former træner til et godt helbred og kan fungere som et ikke aggresivt selvforsvar.

 

Alle kan deltage

 

 

Joan Birk - Open Heart Voice

Joan Birk arbejder med frekvens, energi og bevidsthed - og har arbejdet med stemmens frigørende kraft i forhold til personlig udvikling gennem hele sit liv.

Hun er sanger og blev Certificeret Vokal Lydterapeut i 2013 efter 2 års uddannelse hos Githa Ben-David. Joan var tidligere KaosPilot og leder i det offentlige.

Joans liv og arbejde har base i naturen på Samsø, hvor hun har boet med sine to børn i mange år Black heart (cards)

Joan tilbyder workshops, retreats, foredrag samt individuelle sessioner og behandlinger både på Samsø og i resten af landet.

 

Open Heart Voice

Drømmer du om mere vedvarende energi og bevidsthed i dit liv?

Ønsker du dig redskaber til at vække dit liv og frigøre din livskraft?

Vil du mærke et stærkt felt af kærligt nærvær gennem lydens vibrationer fra stemme og tromme, hvor du får mulighed for at forløse spændinger og blokeringer?

Med særligt fokus på det at MÆRKE sig selv, VÆRE menneske og STÅ i sin kraft samt holde forbindelsen til sit "HJEM" - i hjertet - åben og fri. Så er workshoppen, Open Heart Voice, for dig!

 

Open Heart Voice Circle for Peace

en vokal lydperformance for fred i Torup Kirke

En intuitiv vokal lydperformance med ordløse klange, overtoner og tromme - samt fælles toning for alle.

Intentionen er gennem meditativ lyd at skabe et åbent rum for oplevelsen af fred og nærvær i fællesskab.

 

 

Annemarie - Stemmens instrument

Jeg er uddannet sanger og sangpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og har været optaget af og undervist i sang og stemme med særligt fokus på sammenhængen mellem krop, stemme og den personlige, spirituelle balance og udvikling i 30 år.

 

Meditation og stemmetræning - dybdeafspænding med lyd

Oplev eller genopdag kroppen som stemmens instrument.

Jeg vil med udgangspunkt i den gruppe vi er invitere til at deltage i såvel gruppe, som individuelle oplevelsesorienterede åndedræts-krop og stemme øvelser, som alle har til formål at give os bevidsthed om helheden i samarbejdet og sammenhængen mellem krop, stemme og åndedræt.

 

 

Ada - Zumba/Tabata

Vi danser/træner til glad musik fra hele verden og udforder vores styrke og koordination med nemme og sjove trin.

Ind imellem tager vi et par Tabata!

 

Tabata er intervaltræning, der giver god fedtforbrænding og øget ydeevne. Man træner intensivt i 20 sekunder, holder pause 10 sekunder og gentager dette otte gange, i alt 4 minutter.

 

VI HUSKER HELE TIDEN SMIL PÅ LÆBERNE OG LIDT ”BOOTY-SHAKE”

 

 

 

 

Anette Wingård - Det Dansende Maleri

Anette Wingård - Det Dansende Maleri

 

Anette er kunstterapeut, MPF og holder bl.a. workshops i spontant maleri. Her arbejder du kreativt, med både bevægelse, billeder og ord. Målet er at undersøge et eksistentielt tema – eller ’en sten i skoen’ – på en ny og anderledes måde, hvor du får fat i dine resurser, og i glæden ved at skabe på en legende måde, i samspil med andre.

 

Denne workshop handler om det vi gerne vil have mindre – og mere af- i vores liv. Efter en kort afspænding og meditation over temaet giver man sin oplevelse udtryk, først i bevægelse og derefter i to spontane malerier hvor vi bruger en enkel aftryksteknik.

 

NB Man skal ikke kunne male for at være med!

 

Læs mere på detkreativevaerksted.dk

 

Facebook: Anette Wingårds kreative værksted

 

Eller kontakt Anette på 31411831

 

 

 

 

Alex Opazo Cid - åbnings- og afslutningsceremoni

- Ceremonia para agradecer al corazón en movimiento, el latir de la vida -

 

Educated as a Musical Accompaniment for Dance at The Danish National School of Performing Art. Alex has made many storytelling for children and adults, inspired in traditional tales but also his own after he lived with and in various Indian tribes in South and Central America (Chile, Perú, México among others) Alex is also a musician (percussionist - composer), poet, multi artist.

 

The round triangle is a musical reunion that invites you to experience the sound of a variety of ethnical aboriginal instruments from all around the Earth. It's a meeting where logic is not invited leaving room for our senses and feelings instead. Thousands years old instruments from far away places such as Didjeridoo (Australia) the Djembe (Africa) and many more, will gather for a conversation with the original universal languages of music and dance.

The round triangle is conformed by the two multi-instrumentalists: Alex Opazo and Jose Lezaeta.

 

 

 

Hanne Korsholm -meditation og kanalisering

 

En aften i ro og indre opmærksomhed, at mærke dig selv i meditation og fordybelse...med et strejf af clairvoyante beskeder og kanalisering fra universet..

 

Hanne arbejder med healing, massage, clairvoyance og samtaler.

 

På sin rejse gennem livet har hun deltaget i kurser med fokus på selvudvikling, healing, massage, clairvoyance, tegneterapi, chok/traume terapi, reiki, qi gong og bevægelse samt meget mere.

 

Læs mere om Hannes arbejde på www.akaciehuset.com

 

 

Sonayia Norlin - Body-sds

Sonayia Norlin er uddannet yogalærer samt kropsterapeut hos Body-sds (2003), hvor hun også har været tilknyttet som lærer på grunduddannelsen. Ved siden af arbejdet som behandler har hun undervist på ugentlige træningshold, samt afholdt et væld af kurser og fordybelsesdage indenfor både udrensning og yoga.

 

Sonayia har en utrolig god indføling og en evne til at skabe et rum, hvor du som hold-elev (eller klient) kommer i dybere kontakt med dig selv og dit potentiale. Læs mere på www.kropskultur.dk/om-os/cecillie-soneija-foged

 

 

 

Metta Myrna - Yin Yang Yoga og meditation

 

Metta er stifter og indehaver af skolen Lige her - lige nu.

 

Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling.

 

Metta har lige siden uddannet sig konstant i mange forskellige retninger inden for yoga, meditation og personlig udvikling.

 

Hun har en uortodoks tilgang til de redskaber hun underviser i, hvilket smitter af på hendes undervisning, som på en gang er dyb og dedikeret og samtidig ganske uhøjtidelig.

 

Yin Yang Yoga er Mettas egen yogastil - kreeret udfra princippet om, at det skal være en time, som hun gerne selv ville gå til og med plads til alle, uanset fysiske evner og behov

Vi styrker kroppen og får gang i blodomløbet med dynamiske flow-øvelser, dyrker smidigheden og roen med blid udstrækkende yin-yoga og fremelsker indre harmoni med bevidst nærvær.

 

Til meditationen vil du blive blidt guidet ind i en tilstand af roligt nærvær og samtidig få enkle og effektive øvelser med dig, som du selv kan bruge i din hverdag.

 

Læs mere om Mettas arbejde her: ligeherligenu.dk

 

 

Eva Zimling - Leg og hullahop

 

Eva er uddannet pædagog og har efteruddannet sig i musik og bevægelse for børn. Eva har desuden en dansebaggrund og har i den forbindelse været i flere børnehaver og 'danse et eventyr', samt været underviser på private danseskoler.

 

Tirsdag klokken 9 i uge 29 er der 'leg og hullahop' for de morgenfriske. Workshoppen er for børn (med en mor/far eller en anden voksen hvis man er under 10 år), og det er gratis! 

 

Vi skal bevæge os på alle mulige måder; langsomt, hurtigt, højt og lavt, lege med rekvisitter som hullahopringe, skumsværd og vimpler. Her er plads til børnenes egne bevægelser og det vigtigste er at vi har det sjovt sammen.

 

Kreativ dans

Kom til en sjov og anderledes danseworkshop!

Her skal vi selv finde på en koreografi. Vi laver først en opvarmning, derefter nogle sjove og opmærksomhedskrævende øvelser. Vi lader os inspirere af hinanden og os selv. Vi udforsker bevægelser og finder på nye kombinationer.

Kom glad!

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved