Undervisere

Ellen Berring - Qi Gong og Inner Movement

Instruktør i Zhang’s Tai Chi Chuan Yuan Qi Gong og Kinesiologi. Trænet siden 1979 hos Bill Dockens, Master Tung, Irene Engelbrecht, Master Zhang og Marco (The Vlady Stevanovitch way)

 

Inner movement, Qi gong og Tai chi chuan er alle 3 bevægelsesformer, der er udtryk for den kinesiske filosofi om at bevare et godt helbred.

Den er baseret på naturen som vejleder til et afbalanceret liv.

 

Der tales om Qi/Chi/livkraft/energi, som ved hjælp af langsomme bevægelser bringes rundt i kroppen.

Det er ikke let at forklare, hvad Chi er med ord.

 

Efter hver praksis prøver vi ved opmærksomhed på kroppen, at bevidstgøre vor oplevelse.

 

De 3 former træner til et godt helbred og kan fungere som et ikke aggresivt selvforsvar.

 

Alle kan deltage

 

 

 

 

Joan Birk - Open Heart Voice

Joan Birk arbejder med frekvens, energi og bevidsthed - og har arbejdet med stemmens frigørende kraft i forhold til personlig udvikling gennem hele sit liv.

Hun er sanger og blev Certificeret Vokal Lydterapeut i 2013 efter 2 års uddannelse hos Githa Ben-David. Joan var tidligere KaosPilot og leder i det offentlige.

Joans liv og arbejde har base i naturen på Samsø, hvor hun har boet med sine to børn i mange år Black heart (cards)

Joan tilbyder workshops, retreats, foredrag samt individuelle sessioner og behandlinger både på Samsø og i resten af landet.

 

Open Heart Voice

Drømmer du om mere vedvarende energi og bevidsthed i dit liv?

Ønsker du dig redskaber til at vække dit liv og frigøre din livskraft?

Vil du mærke et stærkt felt af kærligt nærvær gennem lydens vibrationer fra stemme og tromme, hvor du får mulighed for at forløse spændinger og blokeringer?

Med særligt fokus på det at MÆRKE sig selv, VÆRE menneske og STÅ i sin kraft samt holde forbindelsen til sit "HJEM" - i hjertet - åben og fri. Så er workshoppen, Open Heart Voice, for dig!

 

Open Heart Voice Circle for Peace

en vokal lydperformance for fred i Torup Kirke

En intuitiv vokal lydperformance med ordløse klange, overtoner og tromme - samt fælles toning for alle.

Intentionen er gennem meditativ lyd at skabe et åbent rum for oplevelsen af fred og nærvær i fællesskab.

 

 

 

 

Annemarie - Stemmens instrument

Jeg er uddannet sanger og sangpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og har været optaget af og undervist i sang og stemme med særligt fokus på sammenhængen mellem krop, stemme og den personlige, spirituelle balance og udvikling i 30 år.

 

Meditation og stemmetræning - dybdeafspænding med lyd

Oplev eller genopdag kroppen som stemmens instrument.

Jeg vil med udgangspunkt i den gruppe vi er invitere til at deltage i såvel gruppe, som individuelle oplevelsesorienterede åndedræts-krop og stemme øvelser, som alle har til formål at give os bevidsthed om helheden i samarbejdet og sammenhængen mellem krop, stemme og åndedræt.

 

 

 

 

Anette Wingård - Det Dansende Maleri

Anette Wingård - Det Dansende Maleri

 

Anette er kunstterapeut, MPF og holder bl.a. workshops i spontant maleri. Her arbejder du kreativt, med både bevægelse, billeder og ord. Målet er at undersøge et eksistentielt tema – eller ’en sten i skoen’ – på en ny og anderledes måde, hvor du får fat i dine resurser, og i glæden ved at skabe på en legende måde, i samspil med andre.

 

Denne workshop handler om det vi gerne vil have mindre – og mere af- i vores liv. Efter en kort afspænding og meditation over temaet giver man sin oplevelse udtryk, først i bevægelse og derefter i to spontane malerier hvor vi bruger en enkel aftryksteknik.

 

NB Man skal ikke kunne male for at være med!

 

Læs mere på detkreativevaerksted.dk

 

Facebook: Anette Wingårds kreative værksted

 

Eller kontakt Anette på 31411831

 

 

Metta Myrna - Yin Yang Yoga og Ceremoni

 

Metta er stifter og indehaver af skolen Lige her - lige nu.

 

Hun har en baggrund i den akademiske verden som sociolog, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling.

 

Metta har lige siden uddannet sig konstant i mange forskellige retninger inden for yoga, meditation og personlig udvikling.

 

Hun har en uortodoks tilgang til de redskaber hun underviser i, hvilket smitter af på hendes undervisning, som på en gang er dyb og dedikeret og samtidig ganske uhøjtidelig.

 

Yin Yang Yoga er Mettas egen yogastil - kreeret udfra princippet om, at det skal være en time, som hun gerne selv ville gå til og med plads til alle, uanset fysiske evner og behov

Vi styrker kroppen og får gang i blodomløbet med dynamiske flow-øvelser, dyrker smidigheden og roen med blid udstrækkende yin-yoga og fremelsker indre harmoni med bevidst nærvær.

 

Til meditationen vil du blive blidt guidet ind i en tilstand af roligt nærvær og samtidig få enkle og effektive øvelser med dig, som du selv kan bruge i din hverdag.

 

Læs mere om Mettas arbejde her: ligeherligenu.dk

 

 

 

 

Eva Zimling

- Rend og Hulahop + Kreativ dans.

 

Eva er uddannet pædagog og har efteruddannet sig i musik og bevægelse for børn. Eva har desuden en dansebaggrund og har i den forbindelse været i flere børnehaver og 'danse et eventyr', samt været underviser på private danseskoler.

 

Tirsdag klokken 10 i uge 29 er der 'Rend og Hulahop'! Workshoppen er for børn (med en mor/far eller en anden voksen hvis man er under 10 år), og det er gratis! 

 

Vi skal bevæge os på alle mulige måder; langsomt, hurtigt, højt og lavt, lege med rekvisitter som hullahopringe, skumsværd og vimpler. Her er plads til børnenes egne bevægelser og det vigtigste er at vi har det sjovt sammen.

 

Kreativ dans

Kom til en sjov og anderledes danseworkshop!

Her skal vi selv finde på en koreografi. Vi laver først en opvarmning, derefter nogle sjove og opmærksomhedskrævende øvelser. Vi lader os inspirere af hinanden og os selv. Vi udforsker bevægelser og finder på nye kombinationer.

Kom i behageligt tøj som du kan bevæge dig i,

 

 

Henriette Frederiksen

- HELTETRÆNING FOR BØRNEHAVEBØRN.

 

Heltetræning for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt, fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lærer at navigere og begå sig i – uden at komme til skade eller miste modet.

 

Heltetræning hjælper børn til at opdage hvor fantastiske de er og tror på at de er en rigtig helt eller heltinde Her er plads til alle børns forskelligheder

 

Gennem opmuntrende anerkendelse, ros, leg og dannelses træning bliver de mindste børn ført gennem denne rejse, så de lander sikkert på den anden side. Heltetræneren sørger for et magisk rum - hvor børn opdager sig selv gennem vilde lege, får basisfærdigheder og et kendskab til at lære at tæmme sig selv. Der arbejdes med de Fire temperamenter og tages hånd om alle typer.

 

Træning – Bevægelse bør have en væsentlig plads i børns liv. Der er behov for aktiviteter, der primært eller overvejende er af bevægelses og følelsesmæssige karakter. Børn er ikke ens og reagere forskelligt på leg, læring og fysisk udfoldelse. Derfor inkluderer Heltetræning de fire naturlige temperamenter som er helhedsorienteret dannelse. Vi har en heltebane hvor vi med krops-og sansetræning , træner viljestyrke, ro, nærvær, nysgerrighed og vedholdenhed.

 

 

Irsk dans med Sinead

 

Irsk dans er en meget energisk dans! Vi bruger ikke vores arme så meget, men vi bevæger os hurtigt rundt! Céilí Danse er traditionelle fest/folkedanse fra 1800-tallet (men vi danser dem stadig i dag). De er sjove og giver en herlig stemning, og kan danses til festlige lejligheder og alle kan være med.

 

Hvis I vil gerne prøve irsk dans, skal man have tøj og flade sko man kan bevæge sig i.

 

Alle er velkommen!

 

Slán go fóill agus tá súil a fheiceann tú ann (‘På gensyn og håber vi ses’ på gælisk (irsk!)).

 

 

Mavedans med Linnea

 

Onsdag kl 16-17.30:

Vuggende hofter, rullende maver og bølgende arme til mellemøstens forførende, skæve toner, så man næsten mærker ørkenvinden i håret. Det er guf for krop og sjæl!

Vi danser uden sko i helt almindeligt træningstøj, medbring en flaske vand og et par bomuldsstrømper.

Workshoppen er for voksne (fra 16 år).

 

Torsdag kl 10-10.45

Nu skal vi ryste & rulle, hoppe & vrikke, være søde & seje og bløde & vilde, altsammen til glad orientalsk musik.

Workshoppen er for børn + deres voksne (fra 5 år)

 

 

Hanna - Find ro i krop og sind med restorativ yoga

 

Undervisningen består af en blid opvarmning, nogle få stående stillinger og en perlerække af restorative (hvilende)stillinger.

Din krop støttes af pøller, tæpper og blokke. Du hviler i stillingerne op til ti minutter ad gangen. Det er en vågen form for hvile, hvor du får mulighed for at synke dybere ind i dig selv.

 

Alle kan være med uanset alder og erfaring – dog ikke for børn.

 

 

Hanna har stor erfaring i at undervise restorativ yoga og kan guide individuelt i forhold til eventuelle skavanker.

 

Glæd dig!

 

 

Copyright © All Rights Reserved