Behandlinger

Hold aktiv ferie i uge 29

Hele ugen vil vi tilbyde behandlinger indenfor afspændingsmassage, kinesiologi, acupressur, lydhealing og meget mere! en enestående chance til festival priser!

 

Prisen for en behandling sættes af den enkelte behandler.

 

Alle behandlinger bookes og betales direkte til den behandler man får behandlingen af.

 

 

 

Open Heart Voice

Stemmebevidsthed med lydterapi

En Open Heart Voice lydterapi-session handler om stemmebevidsthed, frihed og naturligt udtryk. Det foregår ved, at vi sammen arbejder med udgangspunkt i at give plads til lige præcis DIN stemme og krop samt åbne for de uanede muligheder du har for at udfolde din stemme frit og naturligt. Det foregår som en vekslen mellem (kort) samtale, stilhed, meditation, kropsarbejde, naturlig lyd, musikalitet, arbejde med jordforbindelse, rytme, puls, nærvær og bevidsthed omkring stemmen. Sessionen afsluttes altid med en afspænding med helende lyd og sang fra mig.

Intentionen er at støtte din vej ind i en dybere kontakt til din naturlige stemme og autentiske udtryk - og dermed din forbindelse til livskraft, åbenhjertighed og din dybeste essens.

Det er med til at bringe dig igennem et meget fint stykke arbejde, som kan være yderst følelsesforløsende, åbnende og stærkt helende. Derved har du mulighed for at afprøve metoder til at stimulere dit eget unikke instrument til at åbne for lyd og kraft, som du måske endnu ikke var bevidst om, du havde adgang til. Samtidig er det legende og let tilgængeligt og vi arbejder uden at anstrenge os, men tværtimod ved at slippe forventningspres og forestillinger om at skulle præstere. Jeg støtter dig ved at holde et rummet for dig - du sætter dig selv fri.

Varighed: 1 time

(Træning i stemmebevidsthed tilbydes også som workshops til grupper. )

 

 

Open Heart Voice - Relax & Heal!

Afspænding med helende lyd og sang

Denne form for afspænding er særligt velegnet til emotionel forløsning, dyb afspænding og lindring af stresstilstande og foregår primært ved, at du ligger behageligt med et tæppe om dig, mens jeg synger og spiller på enkle instrumenter for dig.

Efter en kort samtale, guider jeg dig til at mærke din krop samt laver en lydscanning af din krop. På den måde lytter jeg mig frem til, hvor din krop bedst kan modtage lydens påvirkning. Derefter synger og spiller jeg ud fra mine observationer sammenholdt med fokus på din intention. Derved formes musikalske lydlandskaber omkring dig, som så at sige bader dig med lyd. Lydens impulser skaber vibrationer, der påvirker på forskellige frekvenser.

Lyd bevæger sig helt naturligt og lettest i vand - derfor forplanter lyden sig dybt i kroppen og masserer dig på denne måde helt ned på celleplan, da kroppen primært består af vand.

Varighed: 50 min

(Afspænding tilbydes som “Afspænding og musikalsk kontemplation” til grupper)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellen Berring - Afbalancering af energisystemet

 

Afbalancering af energisystemet ved hjælp af metoder fra Kinesiologi og acupressur.

 

 

De fleste behandlinger vil foregå i Kilden i Stjernen,

som ses på dette billede af Ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne-Marie - Dybdeafspændende massage m. lydhealing

Behandlingen foregår liggende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gunna Højgaard

 

Jeg tilbyder fysiurgisk massagebehandling på 1 time. Prisen er nedsat til kr. 500,- i anledning af festivalen.

 

Behandlingerne foregår i min klinik i huset på Sverkilstrupvejen 14 i Torup, og man bestiller en tid på tlf. 411 410 77.

 

Jeg har mange ”specialer”, idet jeg også underviser kommende massageterapeuter. For eksempel iskiassmerter, spændinger i nakke og skuldre, lindrende behandling ved slidgigt og gigt og afspænding af intensivt brugte muskler.

Copyright © All Rights Reserved